Grethes Healingrom - Regresjon/hypnoterapeut og klarsynt healer
 
My secrets box - Liten.
Mine hemmeligheter og ønsker. Fortell dine hemmeligheter og ønsker til worry people. Skriv dine hemmeligheter og drømmer på små ark og behold de i boksen, eller ganske enkelt hvisk dem inn i boksen og lukk lokket. 1 igjen.
Pris: kr 10,00
Stressball
Bruker du disse kan kanskje dagen foran PC' en bli litt bedre. Klem på disse ballene noen minutter om gangen - det motvirker stress og det styrker hånden og underarmen din. Stressballene kommer fra Guatemala og de er laget av mayaindianere. Hendige å ha med i vesker og lommer. De blir produsert som en del av et "Social responsibility" program - noe som betyr at barnearbeid og brudd på menneskerettigheter ikke blir akseptert. Ass.farger. Førpris.49,- 3 igjen
Pris: kr 20,00
Friends amuletter med blomster
Treboksen inneholder to vennskaps amuletter som hører sammen. Den ene amuletten er din og den andre skal være en gave til en nær venn. Disse amulettene er håndlagde med kjærlighet av Mayas fra Guatemala. Du og din venn henger amulettene rundt hverandres hals. Dere skal bruke dem samtidig, og glemmer den ene å bruke denne bør den andre også ta den av. 2 igjen
Pris: kr 20,00
Adam nr.1 Energihealing
I boken forteller Adam hvordan han som svært ung oppdaget og utviklet sine evner. Anbefales for deg som forstår at du har noe i deg, men som ikke helt forstår hvordan gjøre noe med det.
Pris: kr 60,00
Adam nr 2 Energihealing
Fortsettelse av nr 1. I denne boken tar Adam for seg bla. fjernhealing og forklarer hvordan du får kontakt med dine egne healingevner.
Pris: kr 60,00
Niende innsikt James Redfield
Dramatisk som en krim, og med de dypeste livsinnsikter! Spennende bok!
Pris: kr 60,00
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint